Létrehozva 2013. július 08. (hétfő) 15:36

MEGHÍVÓ

A Kistokaji Református Egyházközség szervezésében megtartott családi napra,amelyet július 13–án, szombaton a Kistokaji Általános Iskola földszinti részében tartunk.

A családi napra tervezett programok:

Délelőtt 9. 45 gyülekező
Délelőtt 10. 00 Délelőtti Program: Bibliai tanítás, Missziós történet, játékos foglalkozás, mozgásos játék (tornacipőt, vagy a tornateremben használható cipőt a programban részt vevők kérem, hozzanak magukkal.)
Délben ebéd
Délután 1 órakor kézműves foglalkozás (fazekas mesterségbe betekintés, az elkészült tárgyakat haza lehet vinni és ki is lehet égettetni.)
Délután ½ 3 tól filmvetítés (meglepetés)
Délután kb. 4 óra a délelőtti program lezárása
 

A Délelőtti programokra jelentkezés (Jelentkezési határidő: Július 12. Péntek délig) és érdeklődés programfelelősnél: Boda Attila. Református lelkésznél. Telefon: 06/ 30 4732084.

A családi nap minden rendezvénye ingyenes, de pénzbeli (befizetés Annuska néninél) és természetbeli adományaikat (sajtos, sós és édes sütemények, üdítők, gyümölcs) szeretettel várja a gyülekezet.

Este 6 órakor a Kistokaji Református Templomban Evangelizáció, utána szeretetvendégség Evangelizál: Mátyás Sándor Nyékládházi - Mályi Református lelkész.

Mindenkit Szeretettel Várunk!