Kedves Látogató!

Köszöntöm megújuló honlapunkon és településünkön. Szeretettel ajánlom figyelmébe szülőfalum értékeit, itt és a valóságban. Kistokaj a megyeszékhely közelében lévő fejlődő, lélekszámban is gyarapodó, biztonságos település. Megőrizte falusias közvetlenségét, ugyanakkor az új lakórészek kialakulásával kertvárosi jellege erősödik. A régi és új lakóközösség szerencsés összetételének következményeként szívesen választják községünket lakóhelyül az új otthont teremtő családok. A lokálpatriotizmus, a közös célok erősítik a régóta itt lakók és a közelmúltban ideköltözők összetartását.

Nevelési-oktatási intézményeink, valamint az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér programjai hozzájárulnak a felnövő gyermekek és fiatalok sokoldalú személyiségformálásához. Hiszem, hogy Kistokajban élhetőbbé, jobbá tudjuk tenni mindennapjainkat a közvetlen emberi kapcsolatok fenntartásával, a közösség építésével. Ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi szempontból a kedvező földrajzi és közlekedési adottságok mellett a megújuló energia felhasználása új távlatokat nyit településünk számára.

A múlt tapasztalataival gazdagodva, felelősségteljes döntéseket hozni a jelenben, nem rettegni a jövőtől, a lehetőségeket megtalálni – ezt tartom szem előtt.

  "Azokból a kövekből, melyeket utunkba gördítenek, egy kis ügyességgel lépcsőt építhetünk..." Széchenyi István

 Hogyan?

Menedzser-szemlélettel

EU-s, és nemzeti forrásokkal

Hatékony problémamegoldással

Együttműködő párbeszéddel

Türelemmel, hittel, ésszel, szívvel.

Ambrus Gyöngyi független polgármester